Moro Freoni

Moro Freoni is a brand of the Freoni Danzi srl, which characterises and enhances a line of high quality products: we use selected meat processed with love, respect and passion that only artisan hands can create.

THE SPECIALTIES

 IL GHIOTTO

  nasce dalla selezione di coscie insaporite e massaggiate delicatamente con aromi e spezie naturali, viene cotto lentamente a basse temperature.

Al palato risulta un gusto dolce, delicato ed equilibrato.

Senza glutine, senza lattosio e privo di allergeni.

SPECKOTTO

Cooked ham made from selected hind legs smoked with fine woods for a unique and delicate taste. Ham steamed using the traditional method. Pleasant taste with low calories (kcal 160 x 100gr.) Gluten-free, lactose-free, allergen-free.

MAXI PORCHETTA

Due pancette di suino magre che avvolgono due lombi nazionali.

Legata esclusivamente a mano, il tutto finemente aromatizzato e arrostito ad alta temperatura.

Dal gusto saporito e leggermente aromatizzato.

Senza glutine, senza lattosio e privo di allergeni.

PORCHETTA RUSTICA ROMANA

Il suo gusto unico è dato dal particolare tipo di preparazione della carne di suino lavorata con una miscela equilibrata di aromi e spezie naturali, che la rende croccante e fragrante con una polpa morbida e saporita ideale per antipasti e panini gustosi.

Prodotto unico nel suo genere.

Senza conservanti, senza glutine, senza lattosio e privo di allergeni.

ROAST BEEF PUNTA D’ANCA

Only fine breed beef meat is used. It is prepared with herbs and natural spices and cooked in a salt crust to enhance its taste and nutritional properties in order to guarantee an excellent product.

Low calorie (kcal. 110 x 100grams), soft-tasting and fragrant.

Preservative, gluten and allergen-free

PETTO DI POLLO AL CURRY E ARANCIO

cod. 230

The use of well-defatted half chicken breast and the sous vide steam cooking, seasoned with orange peel julienne and some curry sprinkling, give the dish a particular softness, crispness and a light but savory taste.

It can be thin sliced for the preparation of cold dishes such as large salads or it may be thick sliced for hot main course dishes.

PETTO DI POLLO ALLE ERBETTE

cod. 235

The use of well-defatted half chicken breast and the sous vide steam cooking, seasoned with some herbs sprinkling, give the dish a particular softness, crispness and a light but savory taste.
It can be thin sliced for the preparation of cold dishes such as large salads or it may be thick sliced for hot main course dishes.

TRIPPA DELL’ANGIOLINA

cod. 250

Tripe is stewed with vegetables and natural herbs as per  Angiolina’s traditional recipe.

Preservative-free.